Nejnovější recenze ze sekce Síťové karty
U desktopu jsem nemel wifi pripojeni na zakladni desce a tak jsem se rozhodl pro pripojeni pres USB s timto zarizenim. Vse pracovalo hned po pripojeni bez problemu, ale ihned jsem aktualizoval ovladac. Internet bezi bez problemu i v hrach. Nerusi se s bezdratovou klavesnici a mysi, pricemz mys i klavesnice nejsou spojeny pres Bluetooth, ale pres 2.4 GB pasmo.
- Velmi dobrá možno jak připojit stolní počítač k Wi-Fi.
- Cena výkon velmi příznivá.
Jednoduché zařízení, zapojíte do slotu a nainstalujete ovladače (na přiloženém DVD, nebo na webu výrobce), funguje ve Windows 10 bez problémů.
- Na cesty OK když není wifi , ale na domácí použití průměr, časté výpadky signálu
- Ze začátku OK,.. po pár dnech časté výpadky a problémy ze softwarem, vráceny 2 kusy, reklamace uznána ihned, výměna za jiný.
funguje
- po jeho instalaci se velice zrychlil internet
- minimální rozměry
- jednoduchá instalace
Mám notebook bez portu na kabel internetu,výrobek dělá to,co má a není problém.
vse ok
- Kompaktní
- Funguje, má antény, takže lepší dosah než ty maličké wifi karty v USB.
Funguje i jako paměťová karta, na které je uložen ovladač pro wifi část.
- Super vše funguje jak má
Pracuje jak ma.
Spokojenost.
- Rychlé a snadné zapojení
- 95 Mbit/s download i upload
- Velmi malé rozměry
Měl jsem z tohoto produktu trošku obavy, jelikož jsem o těchto adaptérech obecně četl, že nejsou kvalitní. Jak bude fungovat v následujících měsících/letech sice nevím, ale ihned po zapojení se notebook přesunul z Wi-Fi na kabelový ethernet. Upload i download rychlost je 95 Mbit/s, s tím tedy opravdu nelhali. Adaptér mě mile překvapil, určitě ho doporučuji :)
PS: Maličko mě štval obal, kartonová krabička jako má Alza by se velmi hodila, toto bylo zbytečně moc plastu a k otevření jsem musel použít nůžky
- Bez instalace ovladačů
- Funguje krásně
- Občas připojení na pár vteřin vypadne, pro mé použití to nevadí, pro hráče a streamery by to byl problém.
Mám Win 10, žádná instalace netřeba.
Router mám ve stejné místnosti asi 5 metrů daleko a rychlost i ping je skoro stejná jako přes kabel (bylo 14 ms, teď je 17 ms, download 280 Mbit byl i je stejný, upload 20 Mbit byl i je stejný).
- Levný aspoň pro začátek
- nedošel
- asi už neni k máni
neni k dosažení
dobrá funkce a instalace i do staršího PC
- vysokorychlostní Wi-Fi 6
- vyžaduje ruční instalaci ovladače
- potíže s kompatibilitou u 5 GHz
Ovladač není součástí Windows, takže po prvním zapojení se objeví USB disk s ovladačem. Pokud však ovladač z nějakého důvodu odinstalujete, už se příště sám neobjeví, takže bez alternativního připojení nelze síť zprovoznit. Nepodařilo se mi připojení na 5 GHz hotspot z Galaxy S21, přestože byly na hotspotu všechny pokročilé možnosti vypnuté. Podobně mi v jednom případě nefungoval spešl konfigurační nástroj. Připojení na jiné Wi-Fi funkční bylo. Celkově tedy dobré, ale můžete narazit na nekompatibilitu, která znemožní použití (což je možná důvod, proč není ovladač přímo ve Windows). Nezbývá než vrátit...
- Na začátku jsem nevěřil, že mě to udělá z televize 1gb internet, ale je to funkční.