Nejnovější recenze ze sekce Síťové karty
Úbytek kabeláže
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
TP-link Archer t30 Plus je perfektní usb karta, není již nic potřeba stačí jen připojit a stáhnout driver a internet perfektně začne spojovat celý svět.
Funguje v 2.4 i v 5ghz.. male rozmery do usb. Signal prijima i vysila kvalitne.. nahradili jsme timto pci kartu se starou vybehanou wifinou.
Ssuper super super super super..stale kratka recenze? Vynikajici vynikajici funguje funguje ryvhla rychla ryvhle nacita pri pripojeni neprehriva se neprehriva se ..hm, prumerna recenze mi to pise..tak pridavam dalsi text do recenze... barva konektoru zlata leskne se krasne trpti..konec konektoru s antenkou je schvan v plastovem zaoblenem konci..prkste vystavni kousem krasne zpracovany a radost popsany konektor s vysvetlivky ..proste parada..a teprve ted mam splneno oceneni za "Kvalitni recenze" Zit s usmevem:)
- Nízká cena
- Dostatečná rychlost přenosu dat
- snadné zprovoznění, funguje
Okamžitě se načetla a pracuje k plné spokojenosti.
- funguje stoprocentně
- Žádná zdlouhavá instalace
- Funguje parádně
- Velmi vysoký dosah
- Vysoké rychlosti
- Kvalita zpracování
- Pouze 2,4 GHz, 5 Ghz by bylo lepší, ale vzhledem k ceně nemůžu nic vytknout
- překvapivý dosah
- rychlost, kompatibilita s mnoha OS
Dělá přesně to co dělat má.
- Rozměrově maličký, ale výkonný.
- U OS Windows 10 a Windows 11 netřeba instalace z přiloženého CD.
- OS si načtou ovladače po připojení automaticky. Stačí zadat pouze název a heslo vybrané WiFi sítě.
Zatím jsem nezjistil.
- Plní požadované funkce
- zatím neznám
- v NASu Qnap funguje
- Naprosto perfektní
- Po připojení ihned rozpoznáno (W10), nebylo nutné cokoli instalovat
Důvodem koupě byla změna pracovního místa pro desktop bez wifi a nechtělo se mi vrtat díry pro kabel.
Používám na 5G, wifi i přes 2 panelové stěny bez výpadků, rychlost cca 380 MB/s.
dobrý přijem signálu
Vše ok, funguje.
- Funguje jak má
- Finguje
- Win 10 si našel ovladače sám
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »