Nejnovější recenze ze sekce Síťové karty
Starý laptop po instalaci nového wifi modemu začal často ztrácet přístup na internet. Myslel jsem, že třeba neumí všechny nové protokoly a že to tato externí karta zvládne lépe. Ale dopadlo to tak, že s touto externí kartou se nepřipojím vůbec - vidí modem, má privátní IP adresu, ale "no internet".
- Funguje
- V balení je i plíšek do nízkoprofilových skříní
- Mini CD s ovladači (stejně jsem ale stáhl aktuální)
Malé Šikovné
- Pomalá rychlost
TP-Link TX50E
Přidáno: 19. července 2022
(naposledy upraveno 19. července 2022)
Zakoupeno v Alza.cz
- Po čtrnácti dnech bez problému
- Funguje bez problému
Potřeboval jsem bezdrátové připojení do PC bez zabudované wifi. Tato anténa posloužila více jak dostatečně.
Funguje na první zapojení, ovladače z windows update. vše v pořádku. Zatím stabilní, nevypadává. Použito ve starším notebooku s miniPCi-e konektorem.
- Bezproblémová instalace
Gigabitová síťová karta do PCI slotu. Instalace ovladačů bez komplikací. Návod přiložený. Splňuje očekávání.
- Nízká cena
- Pro domácí použití bohatě stačí
- Funguje zatím bez problémů, mám asi týden
Bylo mi jasné, že při malých rozměrech nemohu čekat zázraky, ale aby se počítač připojil jen obtížně k AP vzdálenému cca 4 metry, to jsem fakt nečekal.
Navíc se čas od času spojení přeruší – počítač sice vypadá, že je připojený k Wi-Fi, ale žádné pakety do Internetu neodcházejí.
- Snadné připojení s Windows 11 jen připojíte nic nenastavujete
- anténa pro vyšší dosah
- Splňuje požadavky
- Naměřím neuvěřitelných 900Mbit
- I přes panelovou stěnu stále přenáši 600Mbit
- Nepiská a jinak nezlobí
- Magnet na anteně, lze hezky nacvaknout na plechovej case
- Konektor pro připojení BT je děsně na těsno
Bohužel na světě je spousta "noobů", co tyhle produkty testují na svých historických internetových připojení a nebo s routry co nemají ani Gbit Wan port. Potom řeknou, jak ten příjmač jede krásných 100mbit. To je uplně k ničemu test.
Tento příjmač zvládne po WIFI neuvěřitelnáých 900mbit. Ve spojení s routerem tpLink AX73 je to až neuvěřitelný. I s odpojenou anténou zvládne 300mbit. Nevadí mu ani překážky, i přes panelovou zeď, pár skříněk a dveří a cca 7metrů zvdálenosti stále s routerem udrží rychlost kolem 600mbit.
Antenu si přitom nemusíte dávat nikam na stul, já jsem ji nacvakl za case a jen lehce z jeho zádi vykukovala.
- Opravdu dobrá věcička.
Naprostá spokojenost
Funguje pod W10 bez problémů.
Dělá to co má, bezproblémová instalace z CD, rychlost WiFi je OK.
- dobrá cena
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »